Hotel Skadarlija, Beograd - O nama

Hotel Skadarlija, Beograd - Organizacija manjih svadbi i grupnih poseta

U današnje vreme mladenci sve više traže načine na koje će uštedeti u organizaciji venčanja, a najbolji način za to se pokazao smanjenje broja zvanica. Male svadbe u uskom krugu pravih prijatelja su postale moderan vid obeležavanja ovog lepog dana. Mi u hotelu Skadarlija, verujemo u ljubav i zato svaki momenat koji provedete kod nas želimo da pamtite zauvek i da vam bude u lepom sećanju na vašem zajedničkom putu ljubavi. U hotelu Skadarlija možemo da ugostimo vas i vaše goste, da se osećate udobno i da taj dan proslavite u veselju a zatim se vratite na odmor u prelepe i udobne sobe našeg hotela.

Hotel Skadarlija koji je smešten u centru Beograda može da smesti 17 ljudi. Kod nas je moguć svaki dogovor, i trudimo se da izađemo u susret svakom pojedinačnom zahtevu.

Od momenta kada se ušli u hotel Skadarlija, osećaćete se kao kod kuće. Od dekora i dizajna naših soba, balkona, foajea i ljubaznog osoblja, radimo naporno da stvorimo prostor u kome gosti hotela mogu mirno da spavaju i opuste se. Mi iz Hotela Skadarlija smo tu da učinimo posetu Beogradu nezaboravnom.

svadba vencanje hotel u centru Beograda
osoba
modernih soba
metara Terazije
metara Tašmajdan

Hotel Skadarlija nudi smeštaj do 17 osoba za različite posete Beogradu. Nalazimo se u samom centru Beograd u predivnom starom delu, pešačkoj zoni Skadarlija
Nudimo grupni mseštaj za:

  • Svadbe
  • Fakultetske ekskurzije
  • Poslovne ture
  • Sportske ekipe
  • Familijarna putovanja