Hotel Skadarlija, Beograd - O nama

Hotel Skadarlija - godinama uz Vas

Smešten u srcu Beograda, koraka od istorijskog dela koji se zove Skadarlija, Villa Skadarlija je hotel koji je pozicioniran u centru grada koji je okružen galerijama, restoranima, muzejima, kafićima. Naša lokacija u samom centru Beograda vam olakšava da pristupite brojnim atrakcijama, najboljim Beogradskim restoranima i kulturnim mestima jednom kratkom šetnjom. Boravak u našem hotelu Skadarlija znači da možete da se potpuno opustite, ušuškani u mirnom delu Beograda otrgnutog od vremena. Ujutru pre šetnje u našem hotelu možete obaviti tradicionalni kontinentalni doručak, koji se sastoji od raznovrsnih domaćih i uvoznih jela, voća, napitaka. Ukoliko ste u Beograd doputovali vozilom u našoj neposrednoj blizini postoji obezbežen parking koji se naplaćuje. Za one kojima su neophodni dodiri sa savremenim društvom tu su besplatna Wi-Fi i kablovska televizija!

Od momenta kada se ušli u hotel Skadarlija, osećaćete se kao kod kuće. Od dekora i dizajna naših soba, balkona, foajea i ljubaznog osoblja, radimo naporno da stvorimo prostor u kome gosti hotela mogu mirno da spavaju i opuste se. Mi iz Hotela Skadarlija smo tu da učinimo posetu Beogradu nezaboravnom.

hotel u centru Beograda
metara Trg Republike
metara Kalemegdan
metara Terazije
metara Tašmajdan

Sve je podređeno Vama! Mi u hotelu Skadarlija, verujemo da je naš posao da brinemo o Vama, našim gostima, pre svega. Naše sobe, recepcija, foaje možda jesu moderni, ali naš pristup službi je tradicionalan i domaćinski. Ništa nije problem kada je u pitanju ispunjavanje želje naših gostiju. Tu smo da Vam pomognemo da pronađete sve što želite- od lokalnih časove joge do kozmetičkih tretmana, masaža, prevodilaca...

  • Dugogodišnja tradicija i iskustvo u poslovanju
  • Savršena lokacija u samom centru Beograda
  • Moderno opremljene sobe koje Vam pružaju komfor i udobnost
  • Besplatan Wi-Fi i kablovska televizija
  • Pet frendly - Dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.