Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 116

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 219
Hotel Skadarlija

Smestaj za praznike u Beogradu

Vreme praznika u svakom budi neko posebno osećanje. Novogodišnja euforija se oseća na svakom koraku, a prelepo okićen grad oduzima dah. Rezervišite svoje mesto na vreme u hotelu Skadarlija, jer smo se potrudili da spojimo tradiciju i moderno doba i očuvamo prave vrednosti.

Posted by admin December 22, 2017

Smestaj za praznike u Beogradu je prva odluka sa kojom se suočavate kada su odmori u pitanju. Sigurni smo da i vi želite da iskoristite zimske praznike najbolje što možete, a u ovom blogu Hotel Skadarlija će vam pomoći da svoj odmor isplanirate najbolje, a sve u skladu sa svojim budžetom.

Smestaj za praznike u Beogradu – Katolički Božić

Vreme praznika u svakom budi neko posebno osećanje. Novogodišnja euforija se oseća na svakom koraku, a prelepo okićen grad oduzima dah. Ukoliko ste odlučili da svoj katolički Božić proslavite u Beogradu, hotel Skadarlija je pravo rešenje za vas. Ugodan ambijent, lokacija u centru grada i ljubazno osoblje, učiniće vaš praznik nezaboravnim. Pozicija našeg hotela omogućiće vam da se nesmetano krećete po najlepšim mestima Beograda, bez upotrebe ikakvog prevoza.

Nova godina

Smestaj za praznike u Beogradu – Pravoslavni Božić

Beograd, grad koji nikad ne spava, uvek ima mnogo toga da ponudi. Bogat noćni provod u svako doba godine je prva asocijacija na našu prelepu metropolu. Izuzetak nije ni vreme praznika, naprotiv. Grad je prepun ljudi, naročito mladih, koji jedva čekaju da osete čari beogradskog provoda. Pravoslavni Božić je najlepši dan u svakom domu, u svakom gradu. Porodična atmosfera se oseća u celom gradu, a ukoliko ste odlučili da posetite svoje prijatelje u Beogradu za pravoslavni Božić, a ne želite da im smetate, u hotelu Skadarlija ćete naići na pravi porodični duh, prepel i ugodan smeštaj i ljubazno osoblje, koje će vam uvek biti na raspolaganju.

pravoslavni Božić

Smestaj za praznike u Beogradu - pet friendly hotel

Ukoliko imate kućnog ljubimca kojeg ne želite ili nemate kome da ostavite, ne brinite. Hotel Skadarlija je pet friendly hotel, koji će uvek biti ugodno mesto i za vaše ljubimce. Nudimo posebne programe za pse, jer nam je želja da se i vaši ljubimci kod nas osećaju dobrodošlo. Zato im nudimo mekane prekrivače, za hladne zimske noći, igračkice kako bi im uvek bilo zanimljivo, a za lepo ponačanje u hotelu, nagradićemo ih ukusnim poslasticama. Jedina obaveza koju morate ispoštovati tiče se isključivo higijene i vakcinacije vašeg kućnog ljubimca. Obostrana ljubav prema životinjama je nešto što nas spaja, tako da smo sigurni da će naš hotel biti vaš dom za praznike.

Pet friendly hotel

Smestaj za praznike u Beogradu – Srpska Nova godina

Zemlja sa većinskim pravoslavnim stanovništvom, kakva je Srbija, obeležava dve Nove godine. Poseban doživljaj je doček Srpske Nove godine, koji će za vas biti nezaboravno iskustvo, protkano tradicijom i nesalomljivim srpskim duhom. Doček Srpske Nove godine ispred Narodne skupštine i njeno obeležavanje ispred hrama Svetog Save, na najbolji način će vam oslikati duh srpskog naroda. Rezervišite svoje mesto na vreme u hotelu Skadarlija, jer smo se potrudili da spojimo tradiciju i moderno doba i očuvamo prave vrednosti.

Srpska Nova Godina