Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 219
Hotel Skadarlija

Smeštaj u Beogradu za Novu Godinu

Beograd je jedan od najposećenijih gradova u Evropi, 10-15 hiljada turista poseti naš grad tokom novogodišnjih praznika. Da li ćete najluđu noć provesti u jednom od brojnih klubova, restorana, kafića ili na Trgu Republike, odluka je na vama! Jednu stvar morate imati na umu, a to je da rezervišete svoju sobu na vreme!

Posted by admin December 8, 2017

Smeštaj u Beogradu za Novu Godinu nije ni malo lako pronaći, posebno ukoliko tražite hotel koji je u centru grada, blizu svih najvažnijih dešavanja.

smestaj u beogradu za novu godinu

Smeštaj u Beogradu za Novu Godinu rezervišite na vreme

Beograd je jedan od najposećenijih gradova u Evropi, 10-15 hiljada turista poseti naš grad tokom novogodišnjih praznika. Da li ćete najluđu noć provesti u jednom od brojnih klubova, restorana, kafića ili na Trgu Republike, odluka je na vama!

Potpuno smo sigurni, da bez obzira za šta se opredelite, nećete se pokajati, jer će to svakako biti noć za pamćenje!

Ukoliko ste se odlučili da posetite Beograd za Novu Godinu, napravili ste pravi izbor!

Doček Nove godine u jednom od najlepših gradova na Balkanu, će biti nezaboravna noć za pamćenje. Zagarantovana zabava do jutra, vrela atmosfera i bogat muzički program učiniće vaš doček nezaboravnim.

docek nove godine u beogradu

Kako bi vaš boravak bio jedno izuzetno iskustvo, ne smete da zaboravite da pronađete adekvatan smeštaj u Beogradu za Novu Godinu. Naš hotel u centru Beograda je idealno rešenje ukoliko želite da budete u blizini svih gradskih dešavanja.

Nakon neprospavane lude noći, prepune zabave i provoda , verovatno ćete poželeti da što pre uđete u svoju sobu i „zagrlite“ udoban krevet. Do taksi prevoza ćete teško doći usled velike gužve, a vožnja pod dejstvom alkohola je apsolutno neprihvatljiva. Najbolje rešenje je da na vreme rezervišete sobu u hotelu Skadarlija, koji se nalazi u istoimenoj boemskoj četvrti, na samo par minuta hoda do centra grada. Uz udobno nameštene sobe, ljubazno osoblje i tradicionalni srpski doručak koji će vas ujutru dočekati, sigurni smo da će doček Nove Godine u Beogradu biti iskustvo ispunjeno prelepim uspomenama.

Najbolje žurke u Beogradu za Novu Godinu

docek nove godine u beogradu

Hotel Skadarlija je uvek upućen u najbolje i najinteresantnije sadržaje koje glavni grad nudi. Rezervišite svoj smeštaj u Beogradu za Novu Godinu na vreme i budite u neposrednoj blizini svih najvažnijih događaja koji će se dešavati te večeri. Bilo da se odlučite za koncert na Trgu Republike, lude žurke ili večeru u nekom od prestoničkih restorana, hotel u centru grada je idealno rešenje za vas. Ukoliko se ipak odlučite da najluđu noć proslavite na trgu, gde nastupaju mnogi popularni izvođači, znajte da do svog odredišta možete stići peške, jer se naš hotel nalazi u samom centru Beograda.

Smeštaj u Beogradu za Novu Godinu biće vam nezaboravno iskustvo, sa pregršt lepih uspomena

Hotel Skadarlija se nalazi u boemskoj četvrti po kojoj je i dobio naziv. Kafane, taverne i restorani, sa posebnim šarmom i tradicijom koja traje dugi niz godina, su na minut od našeg hotela. Ukoliko to bude vaša opcija za Novu Godinu, znajte da ćete veče provesti uz veselu živu muziku, obilje ukusne tradicionalne hrane i nezaobilazno nacionalno srpsko piće, čuvenu rakiju!

docek nove godine u beogradu

Važna napomena, 90 % beogradskih restorana ima svoje „partije“ za doček Nove Godine. To podrazumeva da ukoliko želite da proslavite kraj godine i početak nove u nekom od prestoničkih restorana, neophodno je da svoje mesto rezervišete na vreme.

Smeštaj u Beogradu za Novu Godinu pruža brojne pogodnosti

Doček Nove Godine u Beogradu je nezaboravno iskustvo!

Zbog svoje blizine centru gradu i odličnog odnosa cene i kvaliteta, naš hotel Skadarlija je idealno rešenje za najluđu noć.

docek nove godine u beogradu

Beograd je jedan od najlepših evropskih gradova, zato svoju sobu rezervišite na vreme i provedite nezaboravnu novogodišnju noć u udobnosti našeg hotela.