Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 219
Hotel Skadarlija

Smeštaj benda u Beogradu

Smeštaj benda u Beogradu nekada može biti iscrpljujuć posao, jer je bitno naći adekvatan smeštaj, koji će u potpunosti odgovarati potrebama članova benda. U ovom blogu ćemo pokušati da vam pomognemo u pronalaženju najboljeg rešenja.

Posted by admin November 24, 2017

Smeštaj benda u Beogradu nekada može biti iscrpljujuć posao, jer je bitno naći adekvatan smeštaj, koji će u potpunosti odgovarati potrebama članova benda.

Beograd je centar dobre muzike

Bilo vreme praznika ili ne, Beograd je centar dobrog provoda na Balkanu. Centar dobre zabave, odličnog klabinga i dobrih koncerata. Nikada nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da posetite bilo koje koncertno dešavanje u gradu, jer je Beograd uvek bio privlačan za odlične muzičare. Obzirom da je grad uveliko okićen, da se praznični duh oseća u svakom biću i na svakom koraku, svi planiraju kako će ispratiti ovu godinu i dočekati novu. Grad vam nudi mnogo mogućnosti i znamo da je teško odlučiti se. Svako mesto u gradu ima svoju priču, svoju tradiciju za doček nove godine, sjajne bendove, tako da je nemoguće pogrešiti u izboru vašeg mesta provoda.

Smestaj u Beogradu

Smeštaj benda u Beogradu za praznike

Za nekog uživanje i imperativ dobrog provoda, dok je za druge 31.12. radni dan. Bendovi koji se trude da ta noć bude luda I nezaboravna, obično su više nego iscrpljeni nakon svog radnog dana. Smeštaj benda u Beogradu mora odgovarati i poslu i željama članova benda, stoga, bitno je pažljivo pretražiti ponudu grada.

Smestaj benda u beogradu

Cato Van Dijck u hotelu Skadarlija

Nedavno smo imali zadovoljstvo da u našem hotelu ugostimo novu mladu kraljicu Blues Rock-a, Cato Van Dijck, koja je nastupala u našoj prestonici u okviru svoje svetske turneje. Ovaj trio koji su osnovali brat, sestra i njihov prijatelj, prepoznali su Hotel Skadarlija kao mesto za odmor i relaksaciju pre i posle njihovog nastupa.

Cato Van Dijck

Smeštaj benda u Beogradu - hotel Skadarlija

Blizina pešačke zone i pozicija u centru grada je nešto što je naš hotel izdvojilo u odnosu na ostale. Pored odlične i preukusne hrane, hotel u okviru kupatila poseduje i mini spa, sa saunom i đakuzijem, koji će pomoći potpunoj relaksaciji duše i tela. Mirisne sveće, topla kupka, odvešće vas u neke druge dimenzije. Prijatno osoblje našeg hotela će pomoći da, ukoliko ste vi jedni od onih kojima je 31.decembar radni, potpuno se opustite, uživate u dobroj hrani i prijatnom ambijentu. Smeštaj benda u Beogradu je jedan sastavni deo posla svakog benda, odnosno njihovog menadžera, a hotel Skadarlija je tu da vam taj posao olakša.

Hotel Skadarlija

Dva noćenja po ceni jednog

U slučaju da planirate da posetite našu prestonicu u većim grupama, sa više vaših prijatelja ili poslovnih sardanika, u našem hotelu ćete, za svaku drugu osobu, dobiti noćenje gratis. Iskoristite ovu neverovatnu akciju i svoje dane u Beogradu provedite u samom centru Beograda, povoljnije nego ikada.

Hotel Skadarlija - relaksacija

Za sve dodatne informacije ne oklevajte da nas kontaktirate. Ljubazno osoblje našeg hotela odgovoriće na sva vaša pitanja i daće vam najbolje savete. Hotel Skadarlija - mesto za odmor i duše i tela.