Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 116

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 219
Hotel Skadarlija

Noćenje sa doručkom i zašto ga izabrati

Bilo da putujete poslovno ili privatno, pronalaženje odgovarajućeg smeštaja je veoma važno. Na mnoge detalje treba obratiti pažnju kako biste izabrali onaj koji vama najviše odgovara. Mi vam preporučujemo noćenje sa doručkom.

Posted by admin January 23, 2018

Noćenje sa doručkom je idealna izbor za sve koji traže smeštaj u hotelu.

Bilo da putujete poslovno ili privatno, pronalaženje odgovarajućeg smeštaja je veoma važno. Na mnoge detalje treba obratiti pažnju kako biste izabrali onaj koji vama najviše odgovara. Mi vam preporučujemo noćenje sa doručkom.

noćenje sa doručkom

Destinacija je izabrana, karte su čekirane, koferi za pakovanje otvoreni i pravi je trenutak da razmislite kakav smeštaj želite. Ako ste do sada radije birali privatne apartmane, iznajmljivali stan na dan ili samo noćenja u velikim hotelima, pročitajte 5 prednosti noćenja sa doručkom koje će vas uveriti da se već na ovom putovanju odlučite baš za njega.

Noćenje sa doručkom i lokacija hotela

Prilikom posete drugoj zemlji ili gradu lokacija smeštaja igra presudnu ulogu. Ne želimo da trošimo previše vremena u transportu kako bismo posetili muzej ili osetili duh grada šetajući njegovim glavnim trgovima, te je zato najbolji izbor koncept noćenja sa doručkom koji su najčešće i smešteni u centru. Upravo takav je hotel Skadarlija, koji nudi noćenje sa doručkom a nalazi se u samom centru Beograda, što vam olakšava pristup brojnim dešavanjima, najboljim restoranima i kulturnim atrakcijama.

Cena noćenja sa doručkom

noćenje sa doručkom

Jedna od najvećih prednosti izbora noćenja sa doručkom u odnosu na druge vidove smeštaja jeste cena. Na ovaj način po veoma pristupačnim cenama dobijate i obrok koji bi vas mnogo više koštao u nekom restoranu, ili u velikim lancima hotela. Takođe, ranim rezervacijama možete dobiti popust kao i mnoge druge povoljnosti.

Noćenje sa doručkom i usluga u hotelu

Noćenje sa doručkom najčešće podrazumeva manje porodične hotele kao što je slučaj sa hotelom Skadarlija. Ljubazno osoblje vas ne smatra klijentom već članom porodice. Ovakav tretman jednostavno ne možete dobiti u velikom lancu hotela, pa je to jedan od razloga zbog kojeg se putnici koji jednom izaberu noćenje sa doručkom, rado njemu vraćaju.

Komfor koji pruža noćenje sa doručkom

noćenje sa doručkom

Za razliku od hotelskih lanaca, gde svaka spavaća soba izgleda isto, ovde je akcenat na individualnosti. Dakle, ako tražite jedinstveno bekstvo u kome je svaki deo vašeg putovanja poseban, trebate razmotriti prednosti hotela za noćenje sa doručkom.

Pogledajte malo bolje i otkrićete pravi dragulj hotela Skadarlija. Ovde svaka soba ima svoj karakter, svaka ima drugačije ime i svaka je na poseban način dekorisana, te će vam pružiti autentično zadovoljstvo.

Doručak kao najvažniji obrok u toku dana

Kako bismo mogli da nabrojamo prednosti noćenja sa doručkom bez razmatranja najvažnijeg obroka dana?

Kao i sve drugo ni doručak ovde nije standardizovan. Bez obzira da li je klasičan kontinentalni, na bazi švedskog stola ili izbor između više menija kod noćenja sa doručkom dobijate vrhunski a istovremeno i raznovrstan obrok koji će zadovoljiti i najprobirljivija nepca. Za razliku od velikih hotela ovde ćete osetiti porodičnu toplinu i mirno okruženje tokom jela, a rado ćemo vam izaći u susret čak i ako ste na posebnom režimu ishrane.

noćenje sa doručkom

Takođe, noćenje sa doručkom ima prednosti i u odnosu na pun pansion.

Mnogi turisti žele što više vremena da provedu u obilasku grada, te radije biraju da pojedu nešto van i probaju lokalne specijalitete, nego da se vraćaju u hotel za ručak.

Hotel Skadarlija pored udobnih soba, ljubaznog osoblje i vrhunske usluge, svojim posetiocima nudi svakog jutra ukusno pripremljen tradicionalni srpski doručak.

Dođite do nas ili pogledajte ponudu na našem sajtu www.hotelskadarlija.com

Dozvolite da budemo deo vaše avanture!