Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kungfure/public_html/hotelskadarlija.com/blog/bl-kernel/helpers/text.class.php on line 219
Hotel Skadarlija

Zašto hotel Skadarlija brine o čistoći u svojim sobama na poseban način?

Prva asocijacija kada pomislimo na idealan smeštaj u Beogradu, jeste da se nalazi u centru, da je pristupačan za svačiji budžet i da su sobe uredne i čiste.

Posted by admin November 13, 2017

Prva asocijacija kada pomislimo na idealan smeštaj u Beogradu, jeste da se nalazi u centru, da je pristupačan za svačiji budžet i da su sobe uredne i čiste.

Svi znamo koliko je čistoća bitna u svemu, naročito kada je očuvaje zdravlja u pitanju.

Čista životna sredina i prostor u kome boravimo, je nešto o čemu najviše trebamo da brinemo.

To u krajnjoj liniji stvara dojam o vama kao ličnosti, a nama kao hotelu, kome je na prvom mestu da nam se zadovoljni gosti uvek i znova vraćaju.

Prema nedavnim istraživanjima, skoro 70 % anketiranih gostiju rangiraju higijenu i čistoću kao najvažnije faktora kada je reč o izboru hotela.

Čiste i uredne sobe

hotel u Beogradu

Čiste sobe i uredan smeštaj je jedan od najvažnijih razloga za preporuku kod svojih prijatelja, članova porodice i kolega. Istaživanja koja su vršena širom Evrope imala su za cilj da od gostiju hotela dobiju mišljenja, šta je to što je najpotrebnije da idealan smeštaj ima, da bi dobio dobre preporuke.

Rezultati ove ankete su pokazali da je ljudima najvažnije da hotel dobije dobre preporuke preko online rejtinga , gde ima najbolje ocene kada je nivo higijene u pitanju, usluga, ukupni dojam o samom hotelu, kao i sveukupno zadovoljstvo gostiju.

Gostima je najvažnija čistoća i izgled spavaće sobe i kupatila i to je utisak na osnovu koga će njihovo mišljenje biti formirano. Hotel Skadarlija vodi računa da svaki gost bude zadovoljan a poseban akcenat stavlja na higijenu u svojim sobama.

Hotel Skadarlija u svim svojim sobama kao tri najvažnija faktora ističe :

Uvek čistu i urednu posteljinu.

Odsustvo neprijatnih mirisa.

Sve sobe u hotelu Skadarlija imaju dovoljnu količinu svetlosti, prelepe balkone ili velike prozore i što je najvažnije, svežinu prelepih mirisnih nota koje koristimo kako bi smo svojim gostima osigurali što ugodniji boravak.

Ugodan boravak u čistom hotelu

hotel u Beogradu

Posle svakog gosta sobe su pospremljene i čiste, tako da nemate nikakav utisak da je neko u njima boravio pre vas. Detalj poput svežeg cveća u vazni je nezaobilazni deo enterijera, uz pomoć kojeg svojim gostima na najlepši način poželimo dobrodošlicu.

Kada je reč o statistikama, zapanjujuć je podatak, da više od tri četvrtine ispitanika veruje da je čistoća toaleta odraz higijene u celom hotelu.

Hotel Skadarlija posebnu pažnju pridaje čistim kupatilima, osveženim mirisom lavande, ukrasnim sapunčićima, vezenim peškirima i po kojim cvetom pored umivaonika.

Momenti za relaksaciju i opuštanje

hotel u Beogradu

Ugođaj će upotuniti relaksacija u prostranom đakuziju ili specijalno opremljenim saunama koje se nalaze u okviru kupatila. Sve ovo su značajni faktori kada je smeštaj u Beogradu u pitanju.

Preporuke zadovoljnih gostiju i njihov ponovni povratak u naš hotel je svakako nešto zbog čega se hotel Skadarlija trudi da pruži: čistoću, mir, odmor, udobnost i ukusnu hranu, koja će vas asocirati na prelepe dane provedene u Beogradu.